Στηρίζουμε τη ΦΛΟΓΑ!

6
Οκτ

Ο Σ.Κ.Α.Μ. στην υποδοχή του Ελπιδοφόρου Χρυσοβέργη!

Αναδημοσίευση από το site: www.tameteora.gr

Κείμενο – Φωτο: Γιώργος Μπακόλας

Η Καλαμπάκα υποδέχθηκε τον Ελπιδοφόρο Χρυσοβέργη

Η πόλη μας και ο Δήμος Καλαμπάκας υποδέχθηκαν σήμερα στις 4.00 κάτω από τους επιβλητικούς βράχους των Μετεώρων τον Ελπιδοφόρο (Έλπη) Χρυσοβέργη, που κάνει τη διαδρομή Λονδίνο-Αθήνα με ποδήλατο για να ενισχύσει τον Σύλλογο «Φλόγα».

Ο Έλπης ξεκίνησε την προσπάθειά του στις 5 Σεπτεμβρίου και θα καταλήξει στην Αθήνα μετά από 35 ημέρες, έχοντας κάνει 2.500 χιλιόμετρα και έχοντας διασχίσει 8 χώρες. Στόχος του είναι να μαζέψει 10.000 ευρώ για τα παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια του συλλόγου «Φλόγα».
Όπως μας ενημέρωσε μέλος της «Φλόγας» ο σκοπός έχει επιτευχθεί κατά 75%, μέσα από την ποδηλατική του προσπάθεια με τον διακριτικό τίτλο Wheeling2help.

Στην Καλαμπάκα τον υποδέχθηκε εκ μέρους της δημοτικής Αρχής η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας κ. Λίλα Μπαντέκα-Νάνη, ενώ στον χώρο του σιντριβανιού της Πλατείας Δημαρχείου βρέθηκαν επίσης για τον σκοπό αυτό οι Αντιδήμαρχοι Κώστας Ράντος και Δημήτρης Βουρλίτσης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καλαμπάκας Αθανάσιος Σινάνης και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας Σοφία Δρούγκα και Μαρία Κουκοράβα-Γκαραγκάνη.

Στην υποδοχή του Έλπη βρέθηκαν επίσης πολλά παιδιά, κάποια από τα οποία του διάβασαν ποιήματα και του παρέδωσαν ζωγραφιές, καθώς και δάσκαλοι.

Ο Έλπης δήλωσε εντυπωσιασμένος από την υποδοχή και τόνισε τον σκοπό του εγχειρήματός του, την ενίσχυση του συλλόγου «Φλόγα».

Τον Έλπη συνόδεψαν κατά την είσοδο και έξοδό του μέλη του ΣΚΑ Μετεώρων.

Μετά από την ολιγόωρη στάση του στην Καλαμπάκα, ο Έλπης με τη συνοδεία του θα συνεχίσουν με προορισμό τα Τρίκαλα, όπου θα διανυκτερεύσουν, αφού τους γίνει υποδοχή από τον Δήμο Τρικκαίων και το τοπικό παράρτημα της «Φλόγας».

elpidoforos-chrysoverghs-kalampaka_00030

 

elpidoforos-chrysoverghs-kalampaka_00046

elpidoforos-chrysoverghs-kalampaka_00052

elpidoforos-chrysoverghs-kalampaka_00114