Κείμενο - Φωτό: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΛΙΑΣ

31
Ιαν

Τα μέλη του ΣΚΑ Μετεώρων έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα

9

Πηγή: tameteora.gr

Ο Σύλλογος Κλασικού Αθλητισμού Μετεώρων έκοψε σήμερα την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα στο ξενοδοχείο “DIVANI”.

Η αίθουσα του ξενοδοχείου γέμισε από μέλη του ΣΚΑΜ τα οποία έδωσαν δυναμικό «παρών» στην εξωαγωνιστική αυτή εκδήλωση του συλλόγου.

Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα ευλόγησε ο π. Ιωάννης Ζώτος, ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά και επιτυχίες στους συντελεστές του συλλόγου. Στη συνέχεια την έκοψε ο πρόεδρος του συλλόγου, Νίκος Καραγιάννης ο οποίος τόνισε πως κάθε χρόνο ο σύλλογος βάζει τον πήχη ψηλότερα και το ίδιο θα κάνει και το νέο έτος, ενώ κάλεσε το ίδιο να κάνει κι η Δημοτική Αρχή, όσον αφορά στη βοήθεια που θα παρέχει στον σύλλογο.

Εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής παραβρέθηκε ο αντιδήμαρχος και αρμόδιος για θέματα αθλητισμού κ. Κων/νος Ράντος, ο οποίος δήλωσε πως η Δημοτική Αρχή θα κάνει ό,τι μπορεί, κι ευχήθηκε και το νέο έτος να είναι έτος επιτυχιών.

Την Περιφέρεια Θεσσαλίας εκπροσώπησε ο Περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Μπουτίνας, ο οποίος μετέφερε τις ευχές του Περιφερειάρχη Κων/νου Αγοραστού και του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστου Μιχαλάκη, ενώ έδωσε συγχαρητήρια για τη δράση του συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια.

Επίσης, δυο λόγια εκ μέρους του ΣΚΑΜ είπε κι ο Γιώργος Σιούτας, ο οποίος στάθηκε στην παρουσία των γονέων των αθλητών και στις διοργανώσεις που έφερε εις πέρας ο σύλλογος, ενώ αναφέρθηκε και σ’ αυτές που πρόκειται να διοργανώσει στο μέλλον.

Στη βασιλόπιτα υπήρχαν δύο φλουριά. Το πρώτο με τη σειρά που βρέθηκαν το κέρδισε ο μικρός Γιάννης Αδάμος και αντιστοιχούσε σε δώρο από τα “Υποδήματα Γ. Τσακνάκης”, ενώ το δεύτερο φλουρί που αντιστοιχούσε σε δώρο από το κατάστημα «Γερμανός» το κέρδισε ο Κων/νος Ράπτης.

2 3 4 5 6 7 8 10 11